Antti Pollari 040-413 9970

vahvempiversio@gmail.com

Vahvempi Versio

Kuntokeskus Gymstone

Ruukintie 18, 02330 Espoo

Kuinka usein kannattaa harjoitella kuntosaliharjoittelua?
Voimaharjoittelussa, kuten kaikessa muussakin harjoittelussa on mielestäni tavoiteena kehittyä. Eli ei treenata treenaamisen ilosta, vaan kehittymisen halusta. Treenimäärät lisääntyvät tavoitteen tullessa haastavemmiksi ja monipuolisemmiksi. Pääsääntöisesti 2-3 kertaa viikossa suoritettu monipuolinen voimaharjoittelu antaa tuloksia pitkäksi aikaa.

Paljonko tavoitteisiin pääsy maksaa, mitkä ovat PT:n hinnat?
Tavoitteisiin pääsy on sinusta itsestäsi kiinni pääsääntöisesti. Voimavalmentajana/ personal trainerina pyrin mahdollistamaan sinulle tehokkaan, turvallisen ja motivoivan kuntosaliohjelman. Kuitenkin sinun tulee tehdä suurin osa työstä ja pääset myös nauttimaan onnistumisen tuloksista.

Kuka minua valmentaa?
Vahvempi Versio on Antti Pollarin luoma ja hän toimii tällä hetkellä ainoana yrittäjänä. Hänen koulutustaustansa on laaja mm. YAMK terveyden edistäminen, toimintaterapeutti ja sosionomi AMK ja liikuntapuolelta personal trainer ja urheiluvalmentaja, Rebel Lifters sekä Voimavalmentaja, Trainer4You. Lisäksi hänellä on osaamista olkapääongelmien kuntouttamisesta ja yleisimmistä liikkuvuushaasteista. 

Mitä tuotteita tarjoatte?
Vahvempi Version takana on ajatus siitä, että asiakas voi vahvistua henkisesti, fyysisesti tai sosiaalisesti. Pääsääntöisesti valmennus keskittyy tällä hetkellä fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. 
 

Varaa netissä